Spel med hundtema

De mest delade videorna på nätet innehåller djur och med tanke på hur mycket vi älskar djur så är det inte svårt att förstå att djur förkommer i tv-och datorspel. Många av oss minns kanske den charmiga skrattande hunden i Nintendospelet Duck Hunt. Om du misslyckades med målet i spelet, vilket var att skjuta ankor, så dök en skrattande hund upp i vassen. Hunden retades givetvis med dig, något som många hundägare kanske känner igen.

hund_vid_dator_236879800

Det finns flera härliga spelautomater, även kallade slots, för dig som älskar djur och då speciellt hundar. Checka in på Hound Hotel och låt spelet börja. Detta spel från Microgaming kommer att ge dig många skratt, och det är svårt att inte älska de härliga symbolerna som består av kaffedrickande eller rökande hundar. Största vinsten får du om du lyckas få minst tre symboler av en Sankt Bernards-hunden i morgonrock. Ibland så delas riktig stora vinster () ut på spelautomater, och har du tur kanske det blir med hjälp av dessa hundar.

En glamorös upplevelse med aristokratiskt hundtema ges i spelautomaten Diamond Dogs. Symbolerna är de glamorösa hundar, hundbenet, hundkojan, matskålen och vattenposten. För de olika symbolerna så får du olika mycket vinst och störst vinst ger hundarna.

Här hittat du lyxiga hundar i diamanter men även en paparazzi-hund och en glammig Chihuahua. Scatter-symbolen i denna spelautomat är en glamorös chihuahua och när den dyker upp så får du 10 fria spins. Under dessa spins så multipliceras dina vinster med tre. Slotten Diamond Dogs har även ett utmärkt bonusspel som aktiveras om du får tre eller fler bonussymboler. I bonusspelet så befinner du dig på röda mattan och ditt jobb är att fotografera de mest kända hundarna. Ett häftigt bonusspel där dina fotografiska kunskaper testas och en suddig bild leder till av bonusrundan avslutas.