Allt för ditt husdjur – hund eller katt

Att ha ett husdjur är givande på många sätt. En hund eller katt blir snabbt en del av familjen, och en liten individ som hela familjen bryr sig mycket om. Innan du tar hem din valp eller kattunge finns det dock en del saker du behöver införskaffa. Ta en titt online för att hitta det bredaste utbudet av husdjursprodukter.

Matskålar och foder

Redan innan din hund eller katt flyttar in kan det vara bra att köpa hem bra matskålar och foder. Hunden eller katten ska ju ha mat redan första dagen, och därför är det en fördel om dessa saker redan finns på plats. Förutom en matskål som står stadigt på golvet behövs det även en vattenskål. Kom ihåg att säkerställa att ditt husdjur har tillgång till färskt vatten hela tiden.

Koppel och halsband till valpen

Om du har köpt en hund behöver du se till att köpa både halsband och koppel. Regelbundna promenader är nödvändiga för att din hund ska må bra. Valpar behöver inga långa promenader. Vad de däremot behöver är regelbunden, till och med frekvent rastning. För vuxna hundar är det däremot viktigt att få röra på sig, genom längre promenader och annan motion. Försök hitta ett halsband i rätt storlek redan från början.